Îți trimitem pe email un link cu care îți alegi o parolă nouă.
Dacă adresa are un cont la noi, în câteva minute primești un mesaj cu linkul de resetare a parolei. Verifică și folderul Spam.
Conexiune securizată. Nu îți cerem niciodată parola prin telefon sau email.